299

اومدم سریع دستور پحت کیک رو بگم و برم.
کیکش که کیک شکلاتی ساده هستش. من چون قالبم بزرگ بود ٩ تا تخم مرغ استفاده کردم، هفت استکان آرد (از این استکانهایی که تهش نوشته منصور! من پیمانه و ترازو اینا استفاده نمیکنم.)، شش استکان شکر، دو استکان روغن، بکینگ پودر،پودر کاکائو و پودر هل هم به مقدار لازم.
تخم مرغا رو با همزن یه بیست دیقه ای هم میزنم، بعد شکر رو میریزم و باز پنج تا ده دیقه هم میزنم. پودر هل هم میریزم. بعد آرد الک شده رو با پودر کاکائو و بکینگ پودر کم کم اضافه میکنم و با قاشق مخلوط میکنم. آخر سر هم روغن میریزم. ته قالب رو چرب میکنم و مواد رو میریزم توش و میذارم تو فری که از قبل گرم شده. درجه فر و مدت زمانش هم دستم نیست! هی مرتب سر میزنم تا ببینم پخته یا نه. فر ما از این روزمیزیا هست و هی من درجشو کم و زیاد میکنم تا روی کیکم نسوزه. اینه که درجشم نمیدونم!
برای سس شکلات من هیچ وقت از سس آماده استفاده نمیکنم برای کیک. چون خیلی رقیق هستش. سسش رو هم خودم درست میکنم. برای این حجم کیک چون میخوام سسش زیاد باشه ۴ لیوان شیر کاکائو میریزم.
مواد لازم برای سس شکلات:
شیر کاکائو  ۴ لیوان
شیر خشک (نیدو)  ٨ تا ٩ قاشق غذاخوری سر پر
شکر به مقدار لازم
پودر کاکائو  به مقدار لازم
کاکائو گلکسی بزرگ  ۴ تا ( دو تا برای سس، دو تا برای تزئین روی کیک)
شکر و پودر کاکائوش بستگی به ذائقه خودتون داره که شکلات تلخ دوست داشته باشید یا شیرین. من سه تا چهار استکان شکر میریزم و یک استکان پودر کاکائو. اینا رو کم کم میریزم و مزه‌شو میچشم ببینم خوب شده یا نه.
شیر نیدو و شکر و پودر کاکائو رو میریزم تو یه ظرف. بعد شیر کاکائوها رو اضافه میکنم و هم میزنم تا مواد توش حل بشه. بعدش میذارم رو گاز و وایمیسم مرتب هم میزنم تا ته نگیره. وقتی جوش اومد دو تا گلکسی هم خرد میکنم توش. و همینجور هم میزنم تا غلیظ بشه. اگه دقیقا" از همین مقدار موادی که من گفتم استفاده کنید نیم ساعت زمان میبره تا غلیظ بشه. بعد کیک رو از وسط نصف میکنید و نصف سس رو میریزید رو کیک. بعد نصف دیگه کیک رو میذارید روش و بقیه سس رو میریزید روش. سس رو همینطور داغ داغ بریزید رو کیک تا قشنگ به خوردش بره. من که میریزم اندازه یه بند انگشت سس رو کیک میمونه. بعد شکلاتهای گلکسی رو که یه ذره نرم شدن با یه چاقوی تیز دراز دراز میبرید. اگه شکلاتتون سفت باشه تیکه تیکه کوچولو درمیاد. بذارید یه خرده نرم بشه. تو عکس معلومه که شکلاتها رو وقتی میبرید یه ذره تاب میخوره و خوشکل میشه. اینا رو بریزید رو کیکتون و بذارید تو یخچال.
نکته مهمش هم اونجور که دست من اومده اینه که باید قبل از خوردن یه ده دیقه کیک رو بذارید بیرون از یخچال. چون سسش تو یخچال سفت میشه. وقتی بیرون باشه سسش نرم و خوشمزه میشه.

نوش جونتون...

/ 16 نظر / 52 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سیندرلا

دست گلت درد نکنه.مرسي که برامون گذاشتي.[ماچ] روزتم مبارک عروس خانوم.[قلب]

نسترن

[سوال][سوال][سوال] نشد شازده دختر نشد..... قشنگ یه بزرگشو درست می کنی بعد دعوتمون می کنی بیایم بخوریم... (ایکون نسترن دخترخاله[خجالت])

بلوطی

وای خدا عجب کیکی در مورد پس قبلی و رمز دارت بگم که که همسر منم همین طوریه...هی میگه بخور بخور بخور...البته اولاش اینطوری بود...مثلا خونهمامانش بودیم من نخوردم برگشته به مامانش میگه غذات خیلی بدمزه بود که نخورد! یعنی من اب شدم!!! راه حل من واسه خلاص شدن از این بخور بخور هاش استفراغ کردن بود!!! یعنی یه چند باری که تا خرخره کرد تو حلقم!!! رفتم صاف جلو چشمش با لا اوردم (همون دو انگششتی!!) و گفتم ببین تقصیر توئه و معدمو خراب کردی و اینا و الان دیگه جرئت نداره زیاید واسم غذا بکشه :) چی کارشون کنیم دیگه مردا رو بعضی محبت کردناشونم خرکیه:)

بلوطی

راستی تولد مارکو مبارک خانوم:)

بیتا

تولد مارکو هم مبارک ایشاله 120سالگیشو جشن بگیری

بیتا

[گل]قالب نو هم مبارک

مرجان

منم رمز مي خوام

نسترن

ناناز می خوام وبلاگتو بخونم از اول تا اخر.... اگه میشه رمز به من بدی[خجالت]

بلوطی

رمزتو عوض کردی خانومی؟؟